kalk gidiyoruz

beklemek ve bekletilmek adına yaşanan her şey daima üzücü olur ya! çünkü insan beklediğinde beklemekten yorulur. yorgunluksa tanımlanamayan bir duygudur adeta; uyusan geçmez, otursan geçmez... yorgunluk hiç geçmezki. bekletmekse karşı tarafı yorar. tabi sen hissetmezsin onun ne hissettiğini. sadece bekletirsin işte. ''ne var canım biraz beklese ne olacak sanki!'' dersin. ama hayat beklemiyor işte. hatta sen beklerken bile seni bekletmiyor. şak diye koyuyor karşına tüm yaşanacakları. o yüzden bekleme. bekletme. hadi kalk! gidiyoruz gitmemiz gereken yere.

Yorumlar

  1. Efendim, gerçekten harika bir yazı çıkarmışsınız, sade ve ilham verici, harekete geçirici. Kaleminize sağlık! Böyle yazıların devamını bekliyoruz, efendim :)
    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  2. Ayy beklemek ve bekletilmek.. Hiç sevmem. Beklerim se beklettiğimde oldu keza. Ama eğer bekleyen ve bekletilen hayatsa işler değişiyor.

    YanıtlaSil
  3. Bekletilmek sinir bozucu bir şey... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Way bee. Tam da icinde bulundugum duruma uygun bir yazi olmus. Soyleyemediklerimi icimde tuttuklarimi dile getirmissin. Cok guzel bir yazi olmus ellerine saglik

    YanıtlaSil
  5. Amazing post!
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    YanıtlaSil
  6. akışına bırakmak gerekir

    YanıtlaSil
  7. ay tamam tamam gideriz pekiiii :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Film İncelemesi | Altıncı His (The Sixth Sence)

STEFAN ZWEIG'İN HAYATI | ESRARENGİZ ÖLÜMÜ | NEDEN İNTİHAR ETTİ?

VİCTOR HUGO | BİR İDAM MAHKUMUNUN SON GÜNÜ