İyi bir blogger olmak...

Aslında yıllardır yazıyorum, yazıyorum, yazıyorum... Neden sonra pes ediyorum? Yazmak sabır işi. Galiba sabredemiyorum. Bu sefer kesin karar verdim. İyi bir blogger olacağım. 
Şimdi başlıyoruz. Ben takıntılı, deli, manyak bi' şeyim. Asosyal olma ihtimalim yüksek. Yazmaya başlamadan önce aklımda bir sürü şey oluyor. Hele bir de yolda yürürken görün beni. Kafamda resmen film senaryoları dönüyor. Bu bloğum için ilk yazım belki de o yüzden biraz heyecan yapmış olabilirim... Yıllardır tek hayalim yazar olmaktı. Aslında hala öyle diyebiliriz. Bi kaç yerde yazarlık da yaptım kitaplarda yayımlandı yazılarım ama benim istediğim tam olarak böyle bir şey değil... Herkes kendi için yazdığını iddia ediyor ama ben okunmak da isterim elbette. Tamamiyle samimi duygularımla yazacağım her şeyi. Yoksa yazmanın pek bir anlamı kalmıyor, sahte oluyorsunuz bir kere. 
Kafaya her şeyi takarım ama öyle böyle değil. Dertsiz yaşayamıyorum sanki. Allah kimseye büyük dert vermesin. O an bir sorunum yoksa da gelecek kaygısı yaşarım. Bazen hasta mıyım acaba diyorum kendime ama inanıyorumki benim gibi bir çok  insan var buralarda bi' yerde. Zaten yazıları okudukça da anlayacaksınız nasıl bir tip olduğumu. Seversiniz ama ya, inanıyorum ben buna.
Daha çok görüşeceğiz... Yorumlarınızı bekliyorum :)

Aşağıya da bir şiir bırakıyorum, eminim çoğunuz biliyorsunuz ama şiir gıdadır, okuyun :)

Yorumlar

  1. Aşağı yukarı seninle hedeflerimiz aynı :) iyi bir yazar ve iyi bir blogger olmak. İnşallah ikimizde hedeflerimize ulasiriz :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, öncelikle hoş geldin :)
    Yazıyı okurken kendimden bir şeyler de gördüm sende. Bu yüzden keyif aldım. Umarım bu sefer "sabırlı olursun" ve yazılarını bol bol okuruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk :) Umarım benim de hedeflerim o yönde :)

      Sil
  3. Yok, muhtemelen ilk okuduğum yazı Tren olmasa da çok keyif alırmışım. Ben bu kadar içten ve sıcak bir ilk yazı görmedim :) Şimdi bu zamana kadar yazdığınız her yazıyı baştan sona okumam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa ne kadar tatlısın sen de çok samimisin :) çok mutlu etti beni bu yorumun, teşekkür ederimm ❤

      Sil
  4. Yazmak konusunda benimde aklımda bir çok şey geçiyor yazma konusuna gelince tıkanıyorum. Umarım istediğiniz gibi yazıp her kesime hitap edebilirsiniz.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba desteğini blogger gazetemizde yayinlanmissin ☺ bende bir uğramak istedim 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Film İncelemesi | Altıncı His (The Sixth Sence)

STEFAN ZWEIG'İN HAYATI | ESRARENGİZ ÖLÜMÜ | NEDEN İNTİHAR ETTİ?

VİCTOR HUGO | BİR İDAM MAHKUMUNUN SON GÜNÜ