BACKTRACK | ÖLÜM TRENİ




Vizyon Tarihi:15 Nisan 2016
Yapımı: 2015 - Avustralya
Tür: Gerilim, Gizem
Süre: 90 Dakika
Yönetmen:  Michael Petroni
Senaryo: Michael Petroni




Gizemli gerilim filmi izlemeyi sevenler burada mı?
Size harika bir filmden söz etmek istiyorum. Evet gerçekten çok çok beğendiğim bir film oldu.
Öncelikle filmin kurgusundan azıcık söz edeyim, film psikolog bir adamın kızının talihsiz bir kaza sonucu ölümü ile başlıyor. Kaza, adamın dikkatini bir an başka bir yere vermesi sonucu oluyor ve kızı ölüyor. Peki dikkatini neye veriyor? İşte bu noktada geçmiş devreye giriyor. Bu arada adam işini yapmaya devam ediyor ve hastalarında bir gariplik seziyor. Bunları çözerek işe başlıyor.
Sonuna kadar tahmin yürütebileceğiniz ama tam olarak sonuca ulaşamayacağınız bir film... Ben bol bol şaşırdım ve gerildim diyebilirim. Soru işaretleri çözüldükçe yeni bir soru işareti ortaya çıkıyor ve en sonunda da tüm soru işaretlerine bir cevap veriliyor.
Filmle ilgili yapacağım olumsuz bir yorum ise şu şekilde  olacak, hikayenin varacağı nokta ile başlangıç noktasının aslında pek bir ilgisinin olmadığı... Ayrıca görsel efektleri de oldukça yetersiz buldum. Bunları biraz olsun görmezden gelebilirsek güzel vakit geçirerek izlenecek ve sevilecek bir film olduğunu düşünüyorum.
Başrolünde daha önce bloğumda da yer verdiğim, Piyanist adlı filmin başrol oyuncusu olan Adrien Brody yer alıyor. Zaten onun oyunculuğunu çok beğeniyordum eminim ki sizler de beğeneceksiniz. Oldukça kaliteli buldum bu filmi. Zaten sonu gizemli olan filmleri hep severek izlemişimdir. 
Umarım sizler de severek ve beğenerek izlersiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim :) keyifli izlemeler :)



NOT: bloğumu ilk defa takibe alanlar lütfen blog adreslerini de yoruma bıraksınlar çünkü bazen blogları bulamıyorum ve takip edemiyorum :(

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Film İncelemesi | Altıncı His (The Sixth Sence)

STEFAN ZWEIG'İN HAYATI | ESRARENGİZ ÖLÜMÜ | NEDEN İNTİHAR ETTİ?

VİCTOR HUGO | BİR İDAM MAHKUMUNUN SON GÜNÜ