Film İncelemesi | Lucy




Herkese merhaba arkadaşlar, uzun zamandır film incelemesi yapamıyordum çünkü film izlemeye vaktim olmuyordu. Bu gün izledim bu filmi ve hemen sizler için yorumlamak istedim.




Filmi aslında sevdim ama sonunu biraz anlamsız buldum diyebilirim. İzlerken keyif aldım, çoğu sahnesi benim hoşuma gitti. Biraz kopukluklar vardı sanki bilemiyorum bağdaştıramadığım bazı noktalar oldu. ''Bir insan beyninin %100'ünü kullanırsa ne olur?'' sorusunun cevabını yavaş yavaş görüyorsunuz bu filmde. Yüzdeler giderek artıyor ve sonuca ulaşıyorsunuz. Fantastik film gibi bi' şey tam çözemedim. Çok fantastik sahneleri yoktu ama o tür bi şey iştee. Birazda bilimsel tabiki. Arada ufak tefek belgesel sahneleri var.  Bilim kurgu diyelim en iyisi. Oldukça sürükleyici, izlerken sıkılmıyorsunuz ben sıkılmadım yaniii ... :) Hem artı hem eksi yönleri var. Ne bayıldım diyebilirim ne de hiç beğenmedim. İzleyenlerin yorumunu da merak ediyorum ayrıca. Filmin süresi kısa olduğundan mıdır bilmem ama paldür küldür gelişiyor olaylar. 89 dakika falan sanırım. Biraz da saçmaydı tabi inançlara göre değişir bu mevzu ama o konulara girmeyeceğim, maymunlar falanlar filanlar işte ama sadece film gözüyle bakarsanız bence keyif alabilirsiniz. En azından ben o gözle baktım.
Oyuncu kadrosu ve müziklere gelince asla sözüm yok. Oyuncular harika performans göstermişler. 


Benden bu kadar izlerseniz mutlaka yazınnn.

Yorumlar

  1. Ilk gosterime girdiginde sinemaya gidip izlemistim bu filmi. Aynen dediginiz gibi ben de sonunu anlamamistim. Film bitti, noldu simdi yani neydi bu demistim. Sonra tekrar izledim, sunu anladim, beynimizin %100unu kullandigimizda evrene hukmedebilecek bir seviyeye erisiyoruz. Iste burada da filmi degerlendirme acisindan inanc sistemimiz devreye giriyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı düşünceleri paylaşmak çok güzel :)

      Sil
  2. Üç kere izledim😊 Üçüncüyü, dört beş gün önce izledim😊 Ben çok beğendim, ne yalan söleyeyim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Benim de çok beğenerek izlediğim filmlerden :)

    YanıtlaSil
  4. İzlemiştim sevmiştim de ama sonunu hatırlayamadım şu an :)

    YanıtlaSil
  5. Beynimizin %100 ünü kullanma fikri çok ürpertici geldi bir an. Sanırım sonu delilik olur. İnsan bunu kaldırabilirmi ki acaba :). Güzel bir filme benziyor. Bizim ailecek cumartesi günleri sinema saatimiz var ışıkları kapatıyoruz, mısırımızı da patlatıyoruz. Film izliyoruz. Bu film de o listeye girmiş bulunuyor şu anda :). Çok teşekkür ederim Destino paylaşım için sevgilerimle :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah severek izlersinizz çok çok sevgilerr :)

      Sil
  6. Bu filmi izlerken resmen adapte olmuştum. Bence çok iyi bir film hatta o kullanılan LCD maddesi hakkında araştırma yapmıştım baya bi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya :) ben o kadar adapte olamamışım demek ki :)

      Sil
  7. Sonu yoksa izleyemem 😄 diye bir not girmeden edemedim. Sonunolmayan filmlerin sonunu gunlerce dusunuyorum. Sonra sinirlenip niye boyle yapmislar diyorum. Hic geregi yok sanki ortada bisey yokken sinirlenmenin 😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahah :D Ya sonu var aslında ama birazcık garip :D

      Sil
  8. Fena degildi ama sonunu sevmedim ben de.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Film İncelemesi | Altıncı His (The Sixth Sence)

STEFAN ZWEIG'İN HAYATI | ESRARENGİZ ÖLÜMÜ | NEDEN İNTİHAR ETTİ?

VİCTOR HUGO | BİR İDAM MAHKUMUNUN SON GÜNÜ