Ütopya'dan Mimliyoruz




Herkesee merhabaa! :) Semanur beni mimlemiş, hem de çok tatlış bir mime. Bu mimi Semanur Kok ve Hikaye Kalpli Kadın başlatmış bu arada. Ben de hemen yapayım dedimmm :) Semanur'un mimi için tık tık :)


1.Mucizelere inanır mısınız? Neden?

İnanırım ya, bence dünyaya gelmemiz bile bir mucize. Hayatın kendisi, bize verdikleri her şey mucize. Beklemediğimiz anda öyle güzel şeyler oluyor ki. Tam da umudumuzu kesmişken! Bazen de korkuyoruz hayattan, sorumluluklarımızdan. Üstesinden gelemeyiz sanıyoruz. ''Allahım bir mucize olsun.'' diyoruz. Evet, iyi yapıyoruz. Çünkü en büyük mucize duada saklı. Ben inanıyorum işte ahali :) Bence siz de inanın :)

2. Şuan bir mucize olsa ne olsun istersiniz? 

Madem Ütopya'dan mimlendim, mucize olsun isterim tabi ki :) Mesela üniversiteyi güzel bir ortalamayla bitirmişşş, atanmıışş sonra da kucağımda bebişimle yeni yazdığım kitabımı okusaydım keşke şimdi. Onu uyutmak için kendi kitabımı okusaydım mesela. Aklımda yazılıları okumak, öğrencilerime bol puanlar vermek falan olsaydı. Ay çok şey mi istiyorum be? Mucizem bile bu kadarcık. Olur di mi? Hadi inşaallah :)

  3. Bu kişi/olay/yer benim mucizem dediğiniz birşey var mı? 

Ailem ve değer verdiğim herkes, bloğum da dahil benim için mucize. Sevmek, sevilmek bu duyguları tüm kalbimle hissetmek büyük  bir mucize ve benim için bunlar yeter :)

ve sevgili arkadaşlarımı;
mimliyorumm :)

Not: Aynı başlık ve resmi kullanmayı unutmayın! :)

Yorumlar

  1. Umarım mucizeleriniz gerçekleşir. Sevgili Semanur işe başlatmıştık bu mim'i. Bu samimi cevapla için ben de teşekkür etmek istedim :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah doğru kusura bakmayın, sizi de yazıya ekleyeceğim hemen. Ben teşekkür ederim bu güzel mim için :)

      Sil
    2. Yok rica ederim. Onun için demedim. Sadece herkes özenmiyor ve cevaplama gereği duymuyor, cevaplayan arkadaşları görünce mutlu oluyorum. Teşekkür etmeden geçmek istemedim :) ❤️

      Sil
    3. İnsanlar bu güzel mimi kimin başlattığını da bilmeli bence, başta aklıma gelmedi işte :) neyse ki hemmencecik yazdımm :) ben çok sevdim soruları :) çok çok sevgiler size ❤

      Sil
  2. Çok samimi cevaplar olmuş canım. Okurken çok mutlu oldum. Özellikle çocuğunu uyutmak için kendi kitabını okuman çok duygusaldı. Iyiki cevapladın. Okumaktan büyük keyif aldım. Sevgilerimle 💙💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım benim bu güzel mimde beni de unutmadığın için :)

      Sil
  3. aman da aman daaaa mim yaparmış daaa mimlermiş deee :)

    YanıtlaSil
  4. Yine en güzelinden bir mim olmuş canımın içi :) İnşallah tüm mucizelerin gerçekleşir ve o zamanlarda gerçekleşmesi için güzel mucizeler dileriz :)) Ayrıca etiketlediğin için çoook teşekkür ederim en kısa sürede cevaplandıracağım balımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden de çok eğlenceli cevaplar çıkacak eminim tatlım ❤ teşekkür ederimmm :)

      Sil
  5. Mucizelerin fantastik olanları seni bulsun. :)) Keyifli mim olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Dilerim bütün hayallerin gerçek olsun :) mim için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Bu olumlu ifadeler ve bakış açısı için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler miminiz için :)) Hemen yapıyorum

    YanıtlaSil
  9. Allah dualarını kabul etsin inşallaaaah. Bir insanın evladına kendi kitabını okuması ne kadan harikalı bir şeydir kim bilir?
    Beklemede olan bir başka mimim daha var umarım daha fazla geciktirmeden yazma fırsatı bulabilirim. Teşekkür ederiiiim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir şeydir herhalde :) pekalaa rica ederim 😇

      Sil
  10. Aslında öncelikle mucizenin ne olduğuna göre değişir cevaplar. Bence mesela bir Bebek en büyük mucizedir. Bakıp bakıp her seferinde kalakalırım Allahım bir Bebek bu dünyanın içinde dünyaya gelmiş bir Bebek bu kadar mükemmel, inanılmaz ve güzel ise acaba cennet nasıldır? Benim gördüğüm en büyük mucize çocuklarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şanslısınız. Evlat bu dünyadaki en değerli şey olsa gerek. Henüz tatmadım o duyguyu, yazımda da belirttiğim gibi şuan bebeğimi uyutmak benim için en güzel duygu olurdu. İnşaallah ilerde Allah bana da nasip eder :) Sizin çocuklarınız da hayırlı birer evlat olurlar umarım.

      Sil
  11. Çok güzel bir mim, çok güzel cevaplar olmuş. :) Beni de unutmamış yaaa :) Cevaplayacağım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Film İncelemesi | Altıncı His (The Sixth Sence)

STEFAN ZWEIG'İN HAYATI | ESRARENGİZ ÖLÜMÜ | NEDEN İNTİHAR ETTİ?

VİCTOR HUGO | BİR İDAM MAHKUMUNUN SON GÜNÜ